Geef eens een verhaal cadeau

Overvalt jou net voor de eindejaarsperiode ook elke keer opnieuw die shopping stress? Met de zoveelste foute kersttrui durf je niet meer te komen aanzetten. Een cadeaubon blijft zeker in de kast liggen tot de vervaldatum is verstreken. En sinds dat dieet van jouw moeder kan je haar ook al geen chocolade meer schenken.

Het liefste wil je iets unieks geven, want je partner, vriend, vriendin, je collega, moeder of vader, je meter of peter, ze zijn zo bijzonder voor jou. Jullie gaan al jaren met elkaar terug en hebben samen best wat meegemaakt.

In de cursus ‘Geef eens een verhaal cadeau’ maken we van een bijzondere herinnering een fijn kortverhaal, waarin je uitdrukt hoe bijzonder dat ene moment samen met de ander voor jou wel was.

Je hoeft geen schrijfervaring te hebben. We gaan vanaf nul van start. We buigen ons over verschillende schrijftechnieken om jouw verhaal levendig te maken, om goede dialogen neer te zetten, om de juiste structuur aan te brengen. We geven elkaar ook feedback en we schaven en schrappen tot je verhaal helemaal klaar is.

Deelname aan deze cursus van drie sessies kost 80 euro. Wil je ook een set met mooi briefpapier en een doosje om je verhaal te schenken, dan betaal je 90 euro.

Er gelden vroegboekkortingen.